2012. július 12., csütörtök

Kirepültek I. rész

Van egy ifjú fotós, Balla Tihamér, aki 15 éves és kora ellenére lenyűgöző fotókat készít. Meghívtam a bankás lesbe. Nagyon féltem attól, hogy amire jön, nem lesznek már ott a bankák. Egyrészt, mert már nagyon kirepülés előtt állnak, másrészt azért, mert Csaba említette, hogy legutolsó lesezése alkalmával elzavart egy a les felé közeledő görényt!
Reggel 4:30-kor keltünk, esett az eső. Ami nem baj, mert nagyon kellett már. Persze reggel nem nagyon volt fény, de pozitív volt, hogy mire beültünk már nem esett és a felhők is kezdtek felszakadozni.
Meglepett Tihamérben, hogy nem vacakolt, egyből az akció fotózásra állt rá :). Tihamér nagyon ügyes volt, elég sok röpképet sikerült készítenie. Kipróbáltunk sok módszert, hogy hogyan lehet a bankákat minél több alkalommal a beszállóra ültetni, pontosabban a beszállónak ugyan arra a pontjára ültetni. Ez délutánra sikerült. A bankák minden odúra repülés után ráültek!
Nekem párszor el kellett mennem egyéb ügyeket intézni. Egyik ilyen alkalommal kirepült két fióka! Amikor visszaértem, az odúba tekintve láttuk, hogy már csak 2 fióka van. Tehát két fióka már talán tegnap kirepülhetett.





















2 megjegyzés:

  1. Az első képen jó a kis mohikán!Szóval a végére tökélyre vitted a dolgot,szuper a háttér,a fények!Az üveges derítés kiváló,szóval csak gratulni tudok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!
      Most már nem az üveggel derítettem. Vittem ki egy jó nagy tükröt:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...