2012. július 15., vasárnap

Egyedül

Az utolsó, fejlődésben kicsit visszamaradt fióka van már csak az odúban. Reggel kiültem pár órára, bíztam benne, hogy pár kép még összejön a bankákról. A hím madár etet, de már nem valami nagy intenzitással.
Az itató sok énekest vonzott a leshez. Jött rozsdafarkú, mezei poszáta, tövisszúró gébics és a havi bérletet váltó cigánycsukok.







Viszont ismét jöttek másik bankák az odúra. Lehet, hogy ők a már kirepült fiókák?






A hím, akire elég hosszasan kellett várakozni:




A tövisszúrónál akkor vettem csak észre, hogy nem használtam ki a zoom maximális állását, amikor már elrepült. Ezért erőset kellett vágni a képből:



9 megjegyzés:

  1. Balázs!!

    Szívből gratulálok neked ehhez a bankás projekthez, fantasztikus volt végig követnem a család életét , és csodálnom a rengeteg remek fotót amit készítettél.
    Nekünk a szalakótás lett volna ilyen , ha elég időt tudtunk volna rájuk szentelni , de sajnos sok a munka. :) azért nem panaszkodhatunk , mert jó fotók így is születtek! Barátsággal Tibi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tibi!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerték a tetszésedet.
      Szerintem a Ti projectetek is nagyon szuperül sikerült, biztos vagyok benne, hogy jövőre is szerencsétek lesz. Remélem a kék vércsékről is sikerül majd olyan képeket készítened, amit a vörösekről! Időm nekem sem volt sok... Azt meg ne sajnáld, hogy sok a munka!
      Minden jót:Balázs

      Törlés
  2. az első képet elnézve,már nem tudok mit mondani
    komolyan

    VálaszTörlés
  3. Csak ámulok és bámulok a gyönyörű bankás képeid láttán. Elsősorban a színben harmonizáló háttér miatt elragadóak! Szívből gratulálok! Ez nem lehet véletlen. Tudatos telepítés volt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Tudatos volt a lesépítés. A bankákat figyeltem egy ideje, majd megtaláltam az odújukat. A tojó még a tojásokon ült, amikor elkészült a les.

      Törlés
    2. Nagy gratuláció mégegyszer! Lenne pár kérdésem még hozzád, de egyszerűbb lenne emailben. Megadnád?: endre4@gmail.com

      Törlés
  4. Nagyon jók a bankás képeid, látszik hogy sok munka és idő lett belefektetve. Sajnos az én palettámban nincs egy bankás kép se. Erre nem járnak sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Én is úgy gondoltam, hogy ritka, de mióta kiismertem a mozgásukat, alakjukat, azóta egyre többet látok, veszek észre.
      Remélem hamar találkozol vele.
      Üdv:B

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...