2012. január 22., vasárnap

Etető - újabb vendégek

A hétvégén egy erdei kirándulás keretében gyűjtöttünk zuzmós beszállókat, amit gyorsan be is tettem az etető elé. Sok időt nem töltöttem itt, de így is nagy mozgás volt. A szokásos cinegék sokasága jött a napraforgóra, valamint végre ismét itt voltak az őszapók és a egy csuszka is. 


A csuszka sajnos rossz helyre szállt (egy drót volt a lábai alatt, amivel a zuzmós ágat rögzítettem a másik ághoz), ezért erősen ki kellett vágni, de gondoltam mutatóba jó lesz ez is.  


Közben most vettem észre, hogy a blogom két nap múlva lesz egy éves. Akkor kezdtem körülbelül a fotózgatást, remélem a látogatóim is látnak némi fejlődést az első képekhez képest.

13 megjegyzés:

 1. Hangyányi fejlődés látható! :)
  Csak így tovább Balázs! Élvezet nézni a képeidet!

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok! Köszi szépen, igyekszek. Arra rájöttem, hogy 70-200 nagyon cserkeléshez nem való, les nélkül nagyon kevés.

  VálaszTörlés
 3. Szia Balázs! nagyon tetszenek a képek... Az etetőnél a lessátrat használod? Kb milyen messze van az asztaltól?

  VálaszTörlés
 4. Szia Tamás! A lessátrat használom igen. Kb 1.5 méterre van az etetőtől. Fotózás napján állítom fel, nem zavarja őket. A sátrat és az objektívet is használják beszállóként:)

  VálaszTörlés
 5. Köszi a választ. Képzeld megvettem én is a sátrat, hát az összehajtással megszenvedtem, a barátnőm rakta el végül:D... A hétvégén jön a főpróba...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit. Igen, elsőre az összehajtás nekem is nehézkes volt :) Írtam is egy mailt az eladónak, hogy küldjön egy kis segítséget hogy álljak neki. Azt írta, hogyha van barátnő/feleség, adjam neki, ő össze fogja tudni hajtani :) Sok sikert a főpróbához!

   Törlés
 6. Szia Balázs!
  Nemrég találtam rá az oldaladra, ezért kissé megkésve, de szeretnék boldog blog-születésnapot kívánni! :)
  Határozott fejlődés tapasztalható a képeiden, úgy tűnik lassan kezded kinőni a 70-200 adta lehetőségeket. ;-)

  További kellemes élményeket és sok érdekes megfigyelést!
  Soproni Jani

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Köszönöm a blog nevében :)
  Köszönöm a dicsérő szavakat is. Les nélkül a 200mm kevés, de amúgy szerintem egész jó, sőt, szuper ez az obi. A stabilizátor sem hiányzik.
  Gép cserén viszont már gondolkoztam, csak egyenlőre nincs rá keret... Addig is marad ez a szett :)
  Megnéztem én is a blogod, kedvemre való :)

  VálaszTörlés
 8. Szia!
  Örülök, hogy immár rendszeres olvasóim között köszönthetlek a blogomon :)
  A 70-200-as valóban szuper kis obi, szívesen szorítanék neki egy kis helyet a hátizsákomban.
  3 évvel ezelőtt, mikor objektív vásárlás előtt álltam sokat gondolkodtam azon, hogy 70-200/4 vagy 400/5,6 legyen, de nálam végül a fix lett a befutó.
  Gépváznál melyikre gondolsz? A 7D-t sokan dicsérik.
  Üdv, Jani

  VálaszTörlés
 9. Szia!
  :)
  Én is sokat gondolkoztam a 70-200 után egy 400f5.6 beszerzésén, de úgy döntöttem inkább a váz lesz az első. 7d-re gondoltam én is. Igaz, azt mondják, hogy alacsony ison is elég zajos. Nekem a neten található tesztképeken annyira nem tűnt fel. Még azért olvasgatok teszteket, de szerintem erre a gépre fogok spórolni.
  Üdv:Balázs

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...