2012. február 13., hétfő

Ölyvek

A mostani bejegyzés kicsit sok képet fog tartalmazni, ezért előre is elnézést kérek. Azt hittem kép nélkül maradok, mert a szokott időben (kb 7:10) nem jött még egy ölyv se. Csak a szomszédos nagy fák tetején ült egy, de legalább annak örültem, hogy az üveg nem párásodik. Az ajtót résnyire nyitva hagytam, így lett egy kis huzat. Az alsó üveg viszont teljesen lefagyott, használhatatlan lett. Kis idő múlva elindult felém a fán üldögélő madár. Először a beszállóra ült, de elég hamar rávetette magát a húsra. Hamar rájöttem, hogy miért. Mert ott termett még hirtelen másik 3 ölyv is! Volt pár kis akció, de még fentről fotóztam, nem mertem az objektívet alul kidugni. Aztán amikor lenyugodtak, elfoglaltam a helyem. Még most sem lett kényelmesebb..  10 óra körül elmentem haza, mert már semmi sem volt. Délután visszamentünk, már nem volt egy hús sem, sok madárnyom volt a hóban, valamint egy róka is járhatott arra.
















Végül egy kis akció kép. Nem sikerült valami fényesen, mert ez még fentről lett fotózva, az élesség sem igazi, meg hát sok fény sem volt még akkor. De jó kis port csaptak:)


6 megjegyzés:

  1. szép munka!! Az utolsó kép nekem nagyon tetszik, remek a bemozdulással együtt , az adja meg igazán az egyediségét! Igaz nincs szemkontakt! :):)Ja ,meg a szigorúan lefelé néző , csúcs!!

    VálaszTörlés
  2. Az nem baj,ha sok a kép!Pláne,ha ilyen jók!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! KÖszi szépen! Már próbáltam figyelni a háttérrel is. Azoknál a képeknél, ahol az a beszálló van, mint az első képen, kicsit magasabbról fényképeztem és eltűnt a háttér zavaró része.

      Törlés
  3. Gyönyörűek az ölyves képeid, gratulálok. Ha meg lehet kérdezni, hol lö

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen!
    Kaposváron (Toponár) készültek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...